Foto: instagram

Mira Vladisavljević, direktorka Balkan tube festa, oglasila se nakon što je Jutjuberka i influenserka Kristina Kika Đukić (21) izvršila samoubistvo. Kika je, inače, bila član pomenutog Balkan tube festa. Tragedija se desila u noći između 8. i 9. decembra.

Kako je Mira rekla, tragedija se dogodila nakon što je Kika, kako tvrdi, godinama vodila mučnu borbu sa bulingom, vidom nasilja na društvenim mrežama.
 
Naime, Kika, koja je poslednjih godina vodila borbe sa osudama i kritikama na društvenim mrežama, posustala je i digla je ruku na sebe.
Na Jutjub kanalu koji je otvoren 7. decembra, dan pre nego što je Kristina Kiki Đukić izvšila samoubistvo, objavljen je video-snimak sa naslovom “preminula influenserka Kristina Đukić poznatija kao Kika”.
 
Naime, kanal je otvoren pod imenom Kristina Kika Đukić, a 7. i 8. decembra na kanalu ništa nije objavljivano.
Prvi video-snimak objavljen je nakon saznanja da je jutjuberka izvršila ubistvo.


Oko sat kasnije postavljen je drugi video “Uskoro više o samoubistvu Kristine Kike Đukić”.
 
Saznajemo da je jutjuberka izvršila samoubistvo u iznajmljenom stanu u centru Beograda. Telo je pronađeno oko 23:40h. Nema tragova nasilne smrti. Po nalogu tužioca telo je preneto na obdukciju gde će biti utvrđen uzrok smrti. U sobi su pronađene određene materije (lekovi i opijati), koje će biti veštačene.
Kristina Đukić bila je srpska gejmerka, jutjuberka i influenserka čiji Jutjub kanal je imao 700.000 pretplatnika. Rođena je 25. jula 2000. godine u Beogradu. Posle njene smrti, prijatelji i drugi jutjuberi ostavljaju brojne poruke na društvenim mrežama, kojima se opraštaju od Kike.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )