Foto: N1

Neki od njih ispod te 'debele ljušture' skrivaju dobru dušu. Odani su, strastveni, osjećajni i znaju da vole.

Rak
 
Pripadnici ovog znaka imaju i čvrstu i nježnu posebnost, a zavisno sa kime su u društvu i kako su raspoloženi. Ljudima koji ih ne poznaju Rakovi se mogu da učine mentalno izuzetno jakima pa čak i nedostupnima.
 
Ali iza tog 'zida' kriju se uzburkane emocije i neka neobjašnjiva tugaljivost. Rakovi su vrlo emotivni i spremni su da naprave sve za ljude koje vole, čak i na ličnu štetu.
 
Djevica
 
Djevice na mnoge ljude djeluju kao odmjerene i vrlo hladne osobe koje ništa ne može da dirne. Međutim, one su izuzetno dobre, imaju predivno srce, jako su empatične i uvijek su spremne da pomognu drugima pa čak i kad se radi o ljudima koje vide prvi put u životu.
 
Pripadnici ovog znaka su i odlični radnici koji će svoj posao napraviti maksimalno kvalitetno u okviru zahtijeva kojima su izloženi. Perfekcionisti su i ne vole kolege na poslu koji 'hvataju krivine'.
 
Djevice su privatno vrlo odane, pouzdane, brižne... i kao partneri i kao prijatelji. Ponekad svojim sitničarenjem znaju da idu na živce, ali takve su samo zato što žele da sve bude savršeno.
 
Škorpija
 
Neki Škorpije smatraju jednim od najopakijih znakova Zodijaka, pojedincima kojima se ne žele da zamere. Znaju delovati mistično, mračno i ozbiljno, pa ljudi, koji ih ne poznaju dobro, nerijetko drže distancu i vrlo su službeni s njima.
 
Međutim, pripadnici ovog znaka ispod te 'debele ljušture' skrivaju dobru dušu. Odani su, strastveni, osećajni, znaju da vole i na njih možete da uvijek računate. Napraviće sve za ljude do kojih im je stalo, prenosi B92.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )