Foto: Pexels/Pixabay/Ilustracija

Da li ste se ikada zapitali koji su znakovi Zodijaka najprivlačniji?

Horoskopski znakovi uključeni u popis procijenjeni su prema kriterijumu sirove fizičke privlačnosti i prirodne ljepote.
 
Predstavljamo vam znakove Zodijaka rangirane prema njihovoj privlačnosti na osnovu njihovih specifičnih kvaliteta, kao što je njihova vladajuća planeta koja može da utiče na njihov karakter, izgled i postupke.
 
1. Vaga
 
Vaga je znak kojom vlada Venera, pa nije čudno da većina Vagi posjeduje eleganciju i sofisticiranost. Imaju manekenske crte lica i poznati su kao prirodni društveni šarmeri. Krasi ih harizma i dobre društvene vještine. Važe za emocionalno inteligentne i empatične, pa su često velika podrška svojim bližnjima.
 
2. Bik
 
Još jedan znak kojim vlada Venera je Bik i ovaj znak posjeduje prirodnu ljepotu. Važe za smirene i zrele znakove, što ih čini veoma privlačnim. Ovaj znak je i veoma iskren i srčan i ono što ih čini neodoljivim je njihova seksualna strana, što ih čini i dobrim romantičnim partnerima.
 
3. Lav
 
Lavom vlada Sunce i baš zbog ove vladavine, Lavovi posjeduju blistavu i šarmantnu osobnost kojoj je nemoguće odoljeti. Osvajaju duhovitošću, harizmom, ali i šarmantnošću. Za njihovu prirodu, mnogi kažu da je vatrena i gdje god bili bez napora privlače druge ljude.
 
4. Rak
 
Planetarni vladar Rakova je Mjesec i u poređenju s prethodno rangiranim znakovima Zodijaka, seksualna privlačnost Rakova nije uobičajena vatrena karakterna crta.
 
Rakovi su privlačni zato što emituju nevinu i ugodnu atmosferu. Većina bi njihovu ljubav nazvala sličnom majčinoj ljubavi koja je zaista topla i nježna. Ne zaboravimo ni činjenicu da Rakovi imaju jednu od najljepših tjelesnih građa, odmah iza Vaga.
 
5. Škorpija
 
Nevjerovatan seksepil krasi Škorpije i ovaj znak oko sebe nosi atmosferu koja je mješavina misterije, opasnosti i strasti. Romantični odnosi sa Škorpijom se opisuju kao intenzivna, i duboka strast koja će vam dati osjećaj da živite više nego ikada. Imaju dosta samopouzdanja i odlučnosti i jaku energiju koju je nemoguće ne primjetiti.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )