Foto: x.com

Pred košarkašima Crvene zvezde je novo duplo kolo Evrolige, a večeras od 20 časova ugostiće ekipu Panatinikosa, dok će svega dva dana kasnije, takođe na domaćem terenu, odigrati utakmicu protiv ekipe Virtusa.

Košarkaški klub Crvena zvezda je sa atinskim “zelenim” do sada odigrala ukupno 26 utakmica, a rivalstvo koje se godinama stvaralo između ova dva tima datira od još sad već davne 1998. godine kada su prvi put odmjerili snage.
 
Izabranici Janisa Sferopulosa u meč ulaze sa deset pobjeda i 19 poraza, dok je Panatinaikos na skoru od 18:11.
 
Jasno je da je pred srpskim timom težak zadatak, posebno ako se uzme u obzir da će trener Janis Sferopulos moći da računa na samo 11 igrača.
 
“Igramo protiv Panatinaikosa, tima koji ima kvalitet, na dobroj su poziciji. Sa druge strane, mi hoćemo da se vratimo u pobedničko raspoloženje nakon poraza u poslednje vreme u Evroligi. Imamo naše probleme, ali imamo 11 igrača i igramo pred našim navijača i probaćemo da pobedimo. Znamo da nemamo sve opcije, ali sa igračima koje imamo, njima verujem i i znam da će dati maksimum”, rekao je Janis Sferopulos.
 
O očekivanjima je govorio i prvotimac KK Crvena zvezda Nemanja Nedović.
 
“Panatinaikos je ekipa koja se bori za sam vrh Evrolige. Mi želimo da se vratimo pobedama, tako da motivacije sigurno ne manjka. Očekuje nas kvalitetan protivnik koji je lepo popunjen na svim pozicijama. Mislim da smo u dobroj zdravstvenoj situaciji, bolje nego pre. Potrudićemo se da zabeležimo pobedu”, kazao je Nemanja Nedović.
Standings provided by Sofascore
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )