Foto: ABA liga

U drugom meču četvrtfinala ABA lige, košarkaši Partizana pobjiedili su Studentski centar na veoma teškom gostovanju rezultatom 81:79, pa će se odlučujuća utakmica igrati u Beogradu.

Crno-bijeli su očajno otvorili meč, u napadu nije postojala nikakva ideja, dok je u odbrani falilo koncentracije, na čemu Željko Obradović stalno insistira.
 
Jasno je da eliminacija iz Evrolige i dalje proganja košarkaše Partizana, koji nakon bolnog poraza od madridskog Reala jednostavno ne liče na sebe.
 
Sa druge strane, "studenti" su vrlo motivisano ušli u večerašnju utakmicu, sa jasnim ciljem, a to je da probaju da naprave senzaciju ogromnih razmjera.
 
Košarkaše Partizana "izdao" je šut na večerašnjoj utakmici, dok su domaćini koristili svaku grešku favorizovanog Parnog valjka, i gotovo tokom cijelog meča vodili!
 
U poslednju četvrtinu Studentski centar je ušao sa +3, pa je bilo jasno da nas u završnici očekuje velika drama.
 
Viđena je prava neizvjesnost u posljednjih 10 minuta, uslijedila je rezultatska klackalica na semaforu, i u momentima kada se meč lomio, na scenu je stupio Džejms Naneli koji je veoma bitnim poenima rešio pitanje pobjednika na večerašnjem meču.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )