Foto: Alo.rs

Pjevač Darko Lazić 1. maj proslavlja u svom dvorištu okružen najužom porodicom. Kako je pjevač otkrio njegovo je da pripremi bogatu trpezu, ali ne i da u potpunosti uživa u njoj, jer je nedavno operisao želudac.

Ipak, Lazić ističe da poslije dužeg niza godina ovaj dan ne provodi radno, te da je zbog toga zadovoljan.



– Pa ove godine uglavnom bolje nego svake, jer je svaka prethodna bila radna, nikad nisam mogao da provedem ovaj dan u krugu porodice. Naravno, ne možemo da se družimo sa više ljudi, jer su takva pravila, ali dobro, tu je porodica, roštilj, muzikica, to je bitno – rekao je on.

Darko priznaje i da je ova godina drugačija, jer on ipak neće jesti meso.


– Ja pečem meso, ali ne jedem, samo gledam (smijeh). Rado bih pojeo, ali ne mogu, najedem se od ovog dima dok pečem meso. A ne mogu ni da popijem, ako popijem, mogu samo da se izvrnem. Ja pijem đus, mogu da popijem dvije rakijice i to mi je plafon – rekao je Lazić za Pink.rs, koji i inače umije da se dohvati posla po kući.


– Ja koliko mogu, nisam se oporavio dovoljno da radim kao što sam radije. Iskreno, nisam ni ranije nešto radio (smijeh). Tata je tu da pomogne sve što ja ne mogu – zaključio je on, piše Blic.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )