Foto: glassrpske

Direktor Rukometnog kluba Crvena zvezda Nenad Peruničić rekao je za „Glas Srpske“ da incident nakon humanitarnog meča Bijeljina i Crvena zvezda neće pokvariti odnose dva kluba.

Sinoćnju humanitarnu rukometnu utakmicu između RK Bijeljina i beogradske Crvene Zvezde u Bijeljini u sjenu je bacila tuča navijača.  Lakše su povrijeđeni policajac i Bijeljinac M.M, saopšteno je iz Policijske uprave.

Peruničić je za „Glas“ istakao da nikakvog sukoba među rukometašima nije bilo i da je do incidenta došlo zbog neodgovornog pojedinca.

 

- Nažalost veliki humanitarni spektakl pokvario je taj incident. Jedan bivši igrač Bijeljine je došao pijan na utakmicu, seo na dva metra od naših navijača i krenuo da provocira, a posle se sve otelo kontroli. Najžalije mi je od svega što su posle pojedini portali pogrešno preneli šta se dešavalo, pa je ispalo da je naš Ivan Horvat povređen u tuči sa policijom, što je laž. Pre i posle utakmice imali smo prelepo druženje  i planiramo i dalje da jačamo odnose sa Bijeljinom. Žao mi je što nisam mogao lično doći na utakmicu, jer sam bio sprečen zbog zdravstvenih razloga. U svakom slučaju neka je na čast onima koji šire dezinformacije, a Crvena zvezda će i dalje dolaziti u Republiku Srpsku, među svoj narod i učestvovati u svim humanitarnim akcijama - rekao je direktor beogradskog kluba Nenad Peruničić.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )