Foto: Instagram

Pierce Brosnan na svojem profilu na Instagramu otkrio je da je njegov sin Sean Brosnan sa suprugom Sanjom Banić dobio sina.

Slavni glumac Pierce Brosnan presrećan je zbog dolaska unučića Jaxxona Elijaha, kojeg je rodila njegova snaja Hrvatica.

Ponosni djed vijest o prinovi podijelio je na svojem profilu na Instagramu, na kojem je objavio fotografije novorođenog dječaka.
 
"Jaxxon Elijah Brosnan, rođen u 15:06 12. 11. 2022. Budi blagoslovljen, najdraži unuče, dobro došao. Čestitke mojim dragima Seanu, Sanji i Marley. Mir s vama", napisao je ponosni djed.

Pierceov sin Sean od 2014. godine u braku je s Hrvaticom Sanjom Banić, a vjenčali isu se nakon tri godine veze. Zajedno imaju i kćerkicu Marley May, koja je sada postala starija sestra.
 
Sanja Banić rođena je u New Jerseyju, a roditelji su joj se doselili u Ameriku sedamdesetih iz okolice Zadra. Uspješna je filmska producentica u Hollywoodu, a u prošlosti je radila kao manekenka i glumica. Danas se uz produciranje bavi još fitnessom i plesom.

Sean je najstariji od Pierceove petero djece i jedino koje je dobio s pokojnom suprugom Cassandrom Harris. Sinove Dylana i Paris dobio je sa sadašnjom suprugom Keely Shaye Brosnan te je posvojio i njezino dvoje djece, kćer Charlotte i sina Christophera.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )