Foto: Tanjug/Arhiva

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi odredio je spisak igrača za kvalifikacione mečeve Orlova protiv Litvanije i Crne Gore.

Srbija svoj prvi kvalifikacioni meč za odlazak na Evropsko prvenstvo igra protiv Litvanije 24. marta u Beogradu, zatim slijedi put u Podgoricu (27. mart), a na spisku se nalaze:


Kao što se i očekivalo, na spisku se nalazi i vezista Udinezea Lazar Samardžić koji je prije nekoliko dana dobio "zeleno svjetlo" od strane FIFA da promijeni reprezentaciju nakon što je nastupao za mlađe kategorije Njemačke.
 
Vladan Kovačević, golman poljskog Rakova, očigledno nije još dobio potrebnu dokumentaciju za debi u dresu Orlova i očekuje se da nekadašnji mladi golman BiH dobije poziv prilikom narednog okupljanja.
 
Od igrača koji nisu išli na Mundijal, Piksijeve pozive dobili su golman Dragan Rosić, defanzivac TSC-a Nemanja Stojić, štoper Bohuma Erhan Mašović i napadač Los Anđeles Galaksija Dejan Joveljić.
 
S druge strane, od igrača koji su putovali u Katar nema povrijeđenog Miloša Veljkovića, Darka Lazovića, Nemanje Maksimovića i Srđana Babića, dok se štoper Stefan Mitrović nije našao ni na širem spisku.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )