Foto: srpskainfo.com

Pjevačica Milica Todorović vrijeme izolacije provodi u rodnom Kruševcu, sa svojom porodicom. Lijepa pevačica na svom Instagramu je podijelila citat Dostojevskog koji se, sudeći po komentarima i šerovanjima, dopao njenim pratiocima.

– I jednog dana ćemo sesti, zariti lice u dlanove i zapitati se, gdje se izgubilo ono “ima vremena” koje smo tako često govorili? I tek tada ćemo shvatiti da će vrijeme uvijek postojati, ali neće biti nas. Da smo propustili mnogo toga, čuvajući ga za neka “bolja vremena”. A bolja vremena ne postoje. Postoje prilike i postoji vrijeme. Rijetko ih čovjek zajedno sretne. Čuvajući vrijeme izgubimo prilike, čekajući prilike izgubimo vrijeme – glasi citat koji je Milica objavila.

Podsjetimo, u javnost je nedavno isplivala informacija da je romansa Milice Todorović i Petra Strugarazavršena. Razlog za njihov raskid, navodono, je bila udaljenost, jer je Petar ostao u Beogradu, dok je Milica otputovala u rodni Kruševac.

Drugi su, pak, komentarisali da se par posvađao, a njih dvoje o tome nisu željeli da pričaju. Pojavile su se i informacije da se par čuo preko telefona i da su se čak i pomirili, ali zvanične potvrde još uvijek nema, prenosi Blic.


Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )