Foto: srpskainfo.com

Pjevačica uživa u svakom trenutku koji uz porodicu provede u svojoj oazi mira u prestonici. Kako kaže, godinama čuva uspomene koje joj vraćaju osmijeh, a svaki put kad unuci spavaju kod nje prave malo slavlje.

Pjevačica Nada Obrić ne gubi prepoznatljivi vedar duh i optimizam, a kako kaže, dom je uredila tako da je svaki kutak podsjeća na lijepe momente i vraća joj osmijeh. Posebno je ponosna na terasu, koju je sama projektovala i uredila, a koja je njen omiljeni kutak u stanu, piše Blic.
 
– Terasa je moj omiljeni kutak, svako jutro tu pijem kafu i ponekad uveče. To je moj ritual koji ne propuštam. Ima i mali televizor koji iznesem, pa bude pravi kutak za opuštanje i za neke lijepe misli. Posmatram ljude kako prolaze, opuštam se dok gledam kako teče život. Posebno sam ponosna jer je to bila klasična terasa, pa sam svojim rukama gletovala, krečila i preuredila da bude baš po mom ukusu – poručuje muzička legenda i vodi nas u ušuškanu dnevnu sobu koja obiluje toplinom i porodičnim detaljima:
 
– Ovo je kutak koji obožavam i koji sam uredila onako kako sam željela. Sad je to moja oaza mira. Posebnu pažnju sam posvetila detaljima i uspomenama koje čuvam godinama unazad. Tu su fotografije koje volim da vidim i koje mi vrate osmijeh na lice, nagrade koje sam dobijala kroz karijeru, ikone. Televizor je moja drugarica. Tu gledam sve – od političkih emisija pa nadalje, ali najviše sport. Užasno se nerviram kad gledam našu reprezentaciju ili Đokovića. Kad nešto zaškripi ili počnu da gube, mnogo se nerviram, ne znam koliko sam tableta zbog njih popila. Ali ima to razloga jer sam i sama bila sportista u mladosti pa je ostalo te energije u meni – objašnjava pevačica.
 
Nada otkriva da više ne provodi vrijeme u kuhinji, kako je to u mladosti činila, i ponosno ističe da joj djeca udovoljavaju.
 
– Svojevremeno sam mnogo kuvala i to je dio kućnih poslova koje najviše volim. Međutim sada sve manje kuvam jer su me razmazila djeca, snajka pogotovo. Ona kuva non-stop zbog djece i onda me svaki put zovu na ručak, ili ako ne mogu da dođem onda mi ona donese. Šta da vam kažem, imam najbolju snajku na svijetu – kroz široki osmijeh prepričava Nada kojoj su unuci najveća radost:
 
– Uživam u svakom trenutku koji provedem sa porodicom, jedni drugima smo najveća podrška. Unuci obožavaju da dolaze i poruke na frižideru koje su mi ostavili kako me vole i koje su mi od neprocjenjive vrijednosti. Dođu da prespavaju ovde i onda je to svaki put malo slavlje. Šalimo se, igramo i smijemo.
 
Mnogobrojne nagrade koje je Nada dobila u toku svoje karijere nisu mogle da stanu na zidove stana, pa su okačene samo one najvažnije. Iako je mnogi smatraju za legendu narodne muzike, ona tvrdi da se tako nikad ne predstavlja, pa čak ne pjeva ni u svom stanu:
 
– Rijetko kada pjevam van scene. U mojoj kući su se uvijek najmanje slušale moje pjesme i ja sam najmanje pjevala. Uspjela sam nekako da u kući budem samo mama ili komšinica i sve što uz to ide, ali na sceni sam uvijek bila samo Nada Obrić. Napravila sam taj odnos i ispostavilo se da je to dobro.
 
Komšije me vole i poštuju
Nada otkriva da je sa komšijama u odličnim odnosima, kao i da jedni drugima često priteknu u pomoć:
 
– Recimo, nije nam radio lift nekih 15 dana, a komšije su me molile ukoliko mi nešto treba da im kažem da oni odu u prodavnicu. Takođe ako treba nešto da iznesem ili donesem, da ih odmah zovem da mi oni pomognu. Sa svima se poznajem i u super sam odnosima i jako volim svoj komšiluk. Ljudi me ne gledaju samo kao muzičku legendu, već me gledaju kao nekoga ko je svojim životom ostavio pečat, a to je bila moja vječita želja.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )