Foto: srpskainfo.com

Pjevačica grupe "Hurricane" Ksenija Knežević svog bivšeg dečka Nikoli poznaje cijeli život, a poslije pet i po godina velike ljubavi, veza među njima je okončana.

Iako o svom emotivnom životu nikada nije mnogo govorila, Ksenija Knežević nije krila da je u emotivnoj vezi sa Nikolom, koga poznaje gotovo cijelog svog života, prenosi Blic.

– Dečka sa kojim se zabavljam poznajem cijeli život. Prvo smo se družili, pa se onda rodila ljubav među nama.

Pet godina smo zajedno i mislim da će on biti taj za koga ću se udati. Ne planiram u skorije vrijeme brak ni djecu, zato što smo mladi. Oboje smo fokusirani na karijeru, ali kada dođe vreme za to, udaću se, neću bežati od toga – govorila je svojevremeno Ksenija za medije, sigurna u svoj odnos sa Nikolom.

Pa ipak, Nikola je, umesto supruga postao bivši dečko Ksenije Knežević, a razlog njihovom raskidu, kako saznaje”Story”, bio je što su se emotivni partneri u posljednje vreme udaljili. Takva veza Kseniji više nije odgovarala, njenoj energiji trebala je ona strast i zaljubljenost, kao sa početka.

Vezu su okončali u miru, a pjevačica se nosila mišlju da će neko vrijeme biti sama i posvetiti se radu na sebi i karijeri. Međutim, onda kada se najmanje nadala, njeno srce osvojio je tri godine mlađi glumac, Pavle Mensur, sa kojim je od nedavno u vezi, prenosi pomenuti magazin.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )