Foto: N.N.

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije sutra počinje takmičenje na Evropskom prvenstvu koje se održava u Poljskoj, Češkoj, Finskoj i Estoniji.

Aktuelni šampioni Evrope nalaze se u grupi A i igraće protiv reprezentacija Belgije, Grčke, Poljske, Portugala i Ukrajne.
 
Prvi meč srpski odbojkaši igraju od 20.30 sati protiv reprezentacije Belgije.
 
Selektor Slobodan Kovač izjavio je da je cilj reprezentacije odbrana zlata osvojenog u Parizu, kao i da će reprezentativci nastojati da pruže najbolje moguće igre na prvenstvu Evrope.
 
"Nadam se da sam uradio pravu stvar i da će igrači koji odlaze na prvenstvo biti na nivou, a svi zajedno ćemo se truditi da imamo što bolje rezultate", rekao je Kovač na konferenciji za medije.
 
Reprezentativac Srbije Marko Podraščanin istakao je da odbojkaši imaju kvalitet i da imaju snagu da se vrate kući sa medaljom.
 
"Posjedujemo kvalitet, imali smo dosta dobre klupske sezone. Možda ne kao prije dve godine, kada smo u Parizu pokorili Evropu, ali imamo snagu da se kući vratimo sa medaljom", rekao je Podraščanin.
 
Na spisku igrača koji će učestvovati na Evropskom prvenstvu su: tehničari: Nikola Јovović i Vuk Todorović, korektori: Aleksandar Atanasijević i Dražen Luburić, libera: Neven Majstorović i Nikola Peković, blokeri: Marko Podraščanin, Srećko Lisinac, Petar Krsmanović i Aleksandar Okolić i primači: Nemanja Petrić, Marko Ivović, Uroš Kovačević i Pavle Perić.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )