Foto: Instagram

Juventusov fudbaler, Pol Pogba, sada je predmet nejasnih i neutemeljenih tvrdnji njegovog brata - i očigledno je na meti grupe iz svijeta organizovanog kriminala.

Bivši veznjak Mančester Junajteda platio je 100.000 evra grupi koja mu je pokušavala iznuditi milione, rekli su francuski dužnosnici.
 
Tužioci u Francuskoj istražuju navode da je Pogba, koji je s Francuskom osvojio Svjetsko prvenstvo 2018., bio meta iznude od strane organizovane grupe koja je uključivala njegovog brata Matiasa i prijatelje iz djetinjstva.
 
Navodno su tražili 13 miliona evra od fudbalera, koji se ponovo pridružio Juventusu u ljetnom prelaznom roku, i opet su ga zastrašivali, tvrdeći da ih nije podržavao nakon što je postao međunarodna fudbalska zvijezda.
 
Prema izvještajima u Francuskoj, vezni fudbaler je platio u aprilu nakon što su mu prijetili maskirani, naoružani ljudi u stanu u Parizu u martu dok je bio u Francuskoj na međunarodnim utakmicama.
 
Grupa je takođe postavila zahtjeve u Juventusovom trening centru u Torinu, a prema izvještajima francuske javne televizije, Pogba je rekao da je njegov brat među tom grupom.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )