Foto: null

Njemački proizvođač je objavio fotografije unutrašnjosti električnog modela ID.4 uoči premijere ovog automobila.

VW ID.4 će zvanično biti predstavljen 23. septembra, a Volkswagen nam postepeno otkriva detalje ovog vozila, prenosi B92.

Nakon dizajnerskih crteža, na redu su fotografije enterijera električnog krosovera, koji otkrivaju izgled putničke kabine i komandne table.

Iznenađenja nema, s obzirom da je VW prilikom oblikovanja unutrašnjosti ID.4 iskoristio isti recept kao na kompaktnom električnom hečbeku ID.3.

Automobil krase minimalistički dizaj i čiste linije, uz neizbežne digitalne ekrane, i sa tek ponekom fizičkom komandom.   Ekran multimedijalnog sistema pozicioniran je visoko i nalazi se na samom vrhu središnje konzole, dok je drugi, manji displej ispred vozača zamjena za klasičnu instrument tablu.


Trokraki multimunkcionalni volan je iz praktičnih razloga zasječen na donjem dijelu.

Fotografije zadnje klupe nisu objavljene, ali Volkswagen tvrdi da će putnici koji sjede pozadi imati više nego dovoljno prostora, kako za glave, tako i za koljena.

Praktičnu dimenziju modela ID.4 upotpunjuje izdašni prtljažnika od čak 543 litra.

Više detalja o ovom automobilu biće poznato u narednim sedmicama, kada očekujemo da Volkswagen otkrije još neke detalje, dok je premijera zakazana za 23. septembar.

Prodaja u Evropi počeće do kraja 2020, a osim u Njemačkoj, VW ID.4 će se izrađivati i u Kini, kao i u SAD.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )