Foto: novosti.rs

Pokret socijalista reagovao je na izvještaj o Srbiji Vladimira Bilčika, izvjestioca EP, u kome je, između ostalog, Bilčik napisao da je zabrinut zbog imenovanja Aleksandra Vulina na čelo BIA.

"Vladimir Bilčik je u svom nacrtu izvještaja o Srbiji izrazio niz žaljenja zbog toga što je Srbija slobodna i nezavisna zemlja, zbog toga što samostalno vodi svoju spoljnu politiku i ne uvodi sankcije svojim prijateljima. 
Baš kao što ne voli da vidi nezavisnu Srbiju, isto tako, Bilčik, ne voli da vidi Srbe na čelu srpskih institucija koji su lojalni samo svojoj državi, narodu i predsjedniku, otuda leži i sva zabrinutost Bilčika zbog imenovanja Vulina na čelo BIA. Smeta Vulin na čelu Bezbednosno-informativne agencije zato što nije saradnik niti jedne strane službe i zato što čuva i štiti pozicije Srbije, a ne nekih drugih zemalja", stoji u saopštenju Pokreta socijalista.
 
Dodaju, ako je Bilčik zbog toga zabrinut, neka je, srpski narod nije.
 
"Takođe, nešto nismo vidjeli u ovom iscrpnom Bilčikovom izvještaju da je zabrinut zbog srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, nešto nismo vidjeli da je zabrinut zbog toga što su Šiptari umalo ubili srpsku djecu na Badnji dan samo zato što su Srbi. I dobro je da smo još jednom imali priliku da se uvjerimo da srpski narod nikog ne zanima, ali da smeta srpska samostalnost i srpske patriote poput Aleksandra Vulina", navodi se u saopštenju.
 
"Neka mrzitelji i nezavisne Srbije i Aleksandra Vulina rade svoj posao, a Vulin će se,  kao i uvek do sada, boriti za svoju zemlju", poručili su u Pokretu socijalista reagujući na izvještaj o Srbiji Vladimira Bilčika izvjestioca EP u kome je, između ostalog, Bilčik napisao da je zabrinut zbog imenovanja Vulina na čelo BIA.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )