Foto: Nezavisne

B.G. je uhapšen u Trebinju zbog sumnje da je napao policijskog službenika Policijske stanice Trebinje ispred prostorija Službe hitne medicinske pomoći Trebinje. .


Naime, medicinski tehničar iz Službe hitne medicisnke pomoći Trebinje je pozvao policiju kako bi zaštitio sebe i svoje kolege od B.G. koji je bio u vidno alkoholisan stanju, a koji je ulazio u prostorije SHMP i na razne načine ih ometao u radu.


Kako su rekli u Policijskoj upravi Trebinje, B.G. je uputio niz psovki i uvreda policajcima, a jednog je i fizički napao.


"Po zaprimanju prijave policijski službenici su otišli na lice mjesta gdje su zatekli lice inicijala B.G kako sjedi na klupi ispred SHMP Trebinje. Lice se oglušilo na zakonito izdata naređenja policijskih službenika. Nakon niza psovki i uvreda koje je uputilo policijskim službenicima, jednog policijskog službenika je i fizički napalo čime je počinilo krivično djelo 'Napad na službena lica u vršenju službene radnje'", saopšteno je iz Policijske uprave Trebinje.


Nakon kompletiranja predmeta izvještaj o počinjenom krivičnom djelu "Napad na službena lica u vršenju službene radnje" će biti podnešen Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )