Foto: Pixabay

Čistoću pločica moramo redovno održavati kako bi ostale blistave i sjajne kao i prvog dana. Mnoge žene vole da vide čiste pločice u kupatilu, i iskreno priznaju da ništa ne može da ih iziritira kao prljave pločice i prljavština koja nastaje između njih na fugama od sapunice i kamenca.

Naime, jedna majka je na poznatoj Fejsbuk grupi „Mums Who Clean“ postala svjetski popularna kada je podijelila fotografiju i recept za savršeno uklanjanje prljavštine iz kupatila.
 
– Mame, otkrila sam kako da se riješimo problema koji nas muči. Potrebno je samo nekoliko minuta i malo truda. Ne mogu da vjerujem svojim očima – napisala je.

Naime, ona je otkrila i „tajni“ recept te objasnila da miješa sodu bikarbonu i izbjeljivač. Iako nije opasno miješati ova dva proizvoda, izbjeljivač nikako ne treba kombinovati sa drugim hemijskim preparatima iz zdravstvenih razloga.

– Miješala sam dok nisam dobila pastu. Nanijela sam smjesu na problematična područja i iskoristila staru četkicu za zube. Nije nigdje zapinjalo, laganim pokretima je kamenac spadao – objasnila je.
 
Nije ni čudo što ovaj magični recept za čišćenje kupatila ima hiljade i hiljade lajkova i komentara, a mnoge majke su je nazvale „genijem“, piše Telegraf.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )