Foto: srpskainfo.com

Svetlana Ceca Ražnatović postavila je još jedan rekord, najveći na Balkanu!

Istu dodjeljuje najveća svjetska video platforma Jutjub, a Ceca je jedini izvođač na prostorima Balkana koja ima milion pratilaca na svom Jutjub kanalu, ali i najveći broj pregledanih spotova.


– Jutjub kanal Svetlana Ceca Ražnatović je zvanično najveći personalni artist kanal na Balkanu. Najveći je i personalni mužički kanal po broju ostvarenih pregleda, preko 1.5 milijarde. Do sada je ostvareno tačno 1,534,362,667 pregleda – stoji u obrazlozenju nagrade.

Dakle, radi se o kategoriji za muzički kanala umjetnika, odnosno personalni. Nije riječ o komercijalnom, TV kanalnu ili kanalu nekih produkcijskih kuća koji okupljaju raznu publiku od interesovanja i sadržaja – stoji u pojašnjenju davalac ove nagrade.

Ovaj podatak dostupan je na provjeru svim korisnicima najpopularnije aplikacije na planeti Jutjub gdje se jasno može vidjeti broj pregleda svih video klipova, kao i broj pratilaca u osnovnim podacima. Ako se posmatra analitika, najveći broj ljudi koji redovono slušaju Cecine hitove dolaze iz Beograda, potom Zagreba, Sofije, Sarajeva, Podgorice i drugih gradova. Uz kompletno dostupne podatke, moglo bi se reći da je riječ o najkredibilnijem priznanju koje je rezultat sve opšte popularnosti kod publike.


O ovom priznanju, Ceca Ražnatović kaže da je to jedna veoma lijepa vijest za nju, posebno u ovim teškim vremenima.


– Sa druge strane, ovo je nagrada koju mi je dodijelio višemilionski auditorijum. Ponosna sam i srećna! U periodu kada smo svi osuđeni da vrijeme provodimo kod kuće, jedan od izvora mira ili lijek za dušu je pjesma, te vjerujem da se mnogi moji fanovi prisjećaju momenata kada smo zajedno u glas pjevali na koncertima naše omiljene pjesme i jedva čekam da to ponovo zajedno radimo – izjavila je Ceca ovim povodom, piše Blic.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )