Foto: mondo.ba

Svi članovi porodice majke i oca nestale Danke Ilić (2) danas i narednih dana će davati izjave u policiji.

Ujak Danke Ilić došao je u policijsku stanicu u Boru gdje daje izjavu povodom nestanka sestričine Danke Ilić (2). Osim njega, kako saznaje Informer, i drugi članovi porodice ponovo će biti u policiji kako bi se razjasnile sve nelogičnosti oko nestanka dvogodišnje djevojčice.
 
Za djevojčicom Dankom traga se već sedam dana, njeni roditelji svaki dan od dana njenog nestanka u policiji daju izjave, kako bi se rasvijetlile sve okolnosti njenog nestanka.
 
Specijalistički timovi MUP-a pretražili su prethodnih dana okolinu kuće kod koje je djevojčica nestala, tunel, podzemne kanale i šahte, šume i nisu pronašli nikakve tragove koji bi ukazali na to da se djevojčica tu nalazila. Helikopteri MUP-a nadlijetali su širu oblast mjesta nestanka djevojčice. MUP nastavlja operativni rad.
 
Istragu u slučaju nestanka dvogodišnje djevojčice kod Bora pokrenula je i bečka policija, nakon što je državljanin Srbije koji živi u Beču prijavio da je u subotu veče na autobuskoj stanici u centru austrijske prestonice vidio djevojčicu u pratnji dvije žene koja, navodno, liči na Danku.
 
Ambasada Srbije u Beču apelovala je na građane da, ukoliko na teritoriji Austrije prepoznaju nestalu djevojčicu Danku Ilić, odmah obavijeste srpsku ili austrijsku policiju. Interpol je raspisao žutu potjernicu zbog nestanka dvogodišnje djevojčice iz Srbije. Žuta potjernica se raspisuje u slučaju potrage za nestalim licima ili zarad identifikovanja osobe koja ne može da se samoidentifikuje.
 
Dvogodišnja Danka Ilić nestala je u utorak, oko 13.45 časova, u Banjskom polju kod Bora. Djevojčica je u trenutku nestanka na sebi imala ljubičaste pantalone, maslinastozelenu jaknu i kosu vezanu u rep. Devojčica ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara. Zbog njenog nestanka u Srbiji je prvi put aktiviran sistem "Pronađi me".
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )