Foto: Blic.rs

Fudbaleri reprezentacije Portugala, predvođeni kapitenom i glavnom zvijezdom tima Kristijanom Ronaldom stigli su u Beograd, gdje u subotu očekuje duel protiv Srbije u drugom kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Zbog striktnih mjera usljed korona virusa nije bilo zadržavanja i izjava na beogradskom aerodromu, a Ronaldo i ekipa su veoma brzo ušli u autobus i zaputili se ka hotelu.

Iako su se novinari i fotoreporteri okupili na aerodromu “Nikola Tesla”, tim Fernanda Santoša i delegacija prošli su bez ijedne izgovorene riječi.

A u samom autobusu Portugalci su bili dobro raspoloženi. Oni igrači koji su skinuli maske, poput samog Ronalda, bili su nasmijani.

Da li zbog toga što su u se sjetili da su na prethodnom meču sa Srbijom lako došli do pobjede, ili zbog nečeg drugog, ostaje da se vidi.

Većeg zadržavanja, međutim, nije bilo. Kako je i bilo planirano striktnim rasporedom aktivnosti, čim su stvari unijete u autobus, on je odvezao portugalsku eskpediciju u hotel.

Podsjećamo, reprezentacija Portugala je sinoć savladala ekipu Azerbejdžana, ali se veoma namučila. Teže nego što se očekivalo glavni favorit u A grupi, predvođen jednim od najboljih igrača današnjice, Ronaldom, stigao je pobjede na pomalo i bizaran način – autogolom.

Zvuči prosto nevjerovatno da su izabranici Fernanda Santoša od prvog do posljednjeg minuta diktirali tempo i imali loptu u nogama, stvarali šanse, ali nisu uspjeli da pronađu put do mreže iz čak 29 udaraca ka golu od koji je 15 završilo u okviru gola protivnika.

Takođe, srpski tim predvođen novim selektorom Draganom Stojkovićem Piksijem je slavio sinoć protiv reprezentacije Irske rezultatom 3:2, a golove su postigli napadači Aleksandar Mitrović (dva puta) i Dušan Vlahović.

Meč između Srbije i Portugala igra se u subotu 27. marta na stadionu “Rajko Mitić” u Beogradu, a početak je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )