Foto: null

Ukoliko su pastrmke prevelike možete ih zaseći i u džepove ubaciti tanke kolutove limuna. Odlična ideja i za ručak i za večeru


Sastojci: 

5-6 pastrmki

1 glavica bijelog luka

1 čaša bijelog vina

1 čaša maslinovog ulja

malo bosiljka

malo ruzmarina

začin
so
limun
Priprema:

Pastrmke očistiti, oprati, i zarezati pa posoliti.

U činiju iseckati beli luk, dodati malo soli, malo vegete, bosiljka, ruzmarina, ulja i vina.

Dodati ribu i ostaviti pola sata, da odstoji, zatim sve to isipati u tepsiju, narezati limun i dodati ribi.

Pokriti aluminijumskom folijom i peći pola sata.

Nakon toga, skloniti foliju i peći još pola sata.

Ako je potrebno još malo, toliko da dobije lepu žućkastu koricu. 
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )