Foto: srpskainfo.com

Rad na razvoju Bijeljine i Semberije te dobrobit građana bili su i ostali ključni ciljevi moje političke karijere. To se nije promijenilo ni sada, a otvoren sam za saradnju sa svima koji dijele tu viziju.

Izjavio je to lider Srpske demokratske stranke Semberije (SDSS) i gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić, koji će i na ovogodišnjim lokalnim izborima juriti novi mandat na čelu tog grada kao zajednički kandidat te stranke i SNSD.

Radiću kao i prije. Moj prvi i jedini cilj uvijek je bio dobrobit građana Bijeljine i razvoj grada. Radićemo sa širokom koalicijom. Otvoren sam za saradnju sa svima koji hoće da rade za Semberiju, za njene građane, dobrobit i razvoj Bijeljine, za planirane projekte, jedinstvo na nivou Republike – rekao je Mićić za Glas Srpske i dodao da taj poziv važi za sve, pa i dojučerašnje stranačke kolege iz SDS.

Odgovorio je i na to da li očekuje fer izbornu kampanju, imajući u vidu da mu neki ne opraštaju političke korake na koje se odlučio zbog čega je i isključeni iz SDS.

– Neću ništa reći protiv moje bivše stranke. Shvatiće oni da sam u pravu kada budem dobio podršku građana, a sa njima ću sarađivati koliko to oni budu htjeli – istakao je Mićić.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )