Foto: ANDREJ ČUKIĆ/EPA

Nakon eliminacije iz kvalifikacija za Ligu šampiona, Crvena zvezda se preselila u borbu za Ligu Evrope gdje će danas dobiti protivnika za plej-of meč, kao i Partizan i Vojvodina koji su na drugoj strani žrijeba.

Izvlačenje će da bude održano u Nionu s početkom u 14 časova, a srpski, kao i svi ostali timovi su dobili podgrupe.

Izabranici Dejana Stankovića biće povlašćeni na izvlačenju, a za rivala mogu da dobiju Ludogorec, ili nekog od pobjednika tri meča treće runde kvalifikacija: Sarajevo – Budućnost, Ararat – Celje, Riga/Tre Fjori – Seltik.

Partizan prvo mora da eliminiše Šarlroa u trećem kolu, a ukoliko to učini, u četvrtom će igrati protiv pobjednika jednog od tri para: Apolon – Leh, Granada – Lokomotiva Tbilisi i Sent Galen – AEK, što znači da su crno-bijeli izbjegli Milan.

A izbjegla je i Vojvodina, Novosađani su takođe bili nosilac zbog koeficijenta svog rivala u trećoj rundi Standarda.

Ako izbace Belgijance, igraće protiv pobjednika jednog od četiri meča treće runde: Rostov – Makabi Haifa, Viljem II – Rendžers, Fehervar – Rems i FCSB – Slovan Liberec.

Kada su i pitanju bh. klubovi rivale Sarajeva smo već pomenuli s obzirom da je u podgrupi sa Zvezdom, a Mostarski Zrinjski će, ukoliko prođe APOEL, ići na nekog od pobjednika sljedećih duela: Rostov – Maccabi Haifa, Viljem II – Glazgov Rendžers, Fehervar – Rems, FCSB – Slovan Liberec.


Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )