Foto: Screenshot

Poznati detalji haosa - evo zašto je policija hapsila igrača Milana! Pretresali ga, držali pištolje, pa se oglasili!

Policija je u nedjelju nasred ulice zaustavila fudbalera MilanaTimuea Bakajoka (27), pretresala ga, držala pištolje, tretirali su ga kao kriminalca. Snimak je brzo završio na društvenim mrežama i nastao je pravi haos.
 
Na klipu se vidi kako ga pretresaju, dok na nišanu drže osobu koja je i dalje bila u automobilu. Poslije svega što se dogodilo stiglo je saopštenje italijanske policije.

"U blizini mjesta u kom se zatekao Bakajoko dogodila se pucnjava. Policija je vršila obavezne provjere. Zaustavljen je i on, čim je utvrđeno da nije povezan sa pucnjavom, pušten je. Policajci su se izvinili i pustili ga na slobodu", navodi se u saopštenju.

 
Bakajoko je sve vrijeme postupao u skladu sa naređenjima policije, nije se opirao pretresu. Dok je pretres trajao drugi policajac izašao je iz kola i objasnio kolegi da je to fudbaler Milana, na šta se čuo jasan odgovor "KO?".

Snimak je izazvao dosta polemike na društvenim mrežama, mnogi su tvrdili da je u pitanju rasizam i da je Bakajoko zaustavljen zbog boje kože, pa je i to bio još jedan razlog zbog kog je objavljeno spomenuto saopštenje.
 
On je inače i dalje zvanično fudbaler Čelsija, ali ga na "Stamford bridžu" ne žele, pa ga šalju na pozajmice. Prvo je bio u Milanu, Monaku, Napoliju, pa je sada opet u Milanu. Marselj je bio blizu da ga dovede za određeno obeštećenje, ali je njihov trener Igor Tudor stopirao transfer.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )