Foto: Screenshot/Instagram

Nekadašnji vlasnik i direktor „Grand“ produkcije Saša Popović po prvi put govorio je o nekim detaljima ugovora sa „Zvezdama Granda“.

Nekadašnji vlasnik i direktor „Grand“ produkcije Saša Popović po prvi put govorio je o nekim detaljima ugovora sa „Zvezdama Granda“.
 
Iako su ga pojedini optuživali da produkcija uzima veliki novac, te da pjevači „robuju“ devetogodišnjim ugovorima sa „Grandom“, Popović je otkrio svoju stranu priče.
 
"Toliko ima te dece i svako daje neke izjave, mene to toliko ne pogađa. Kada dođu pred finale, njih dvadesetak potpisuje ugovor od devet godina. Svake godine kažem finalistima da je ugovor aktivan samo ako možemo da napravimo nešto od njih. Znači potpisali su ugovor i do tada su radili za nekih sto, sto pedeset evra po nekim klubovima, diskotekama. Onda dolaze u takmičenje i kreće novo poglavlje", započeo je Popović svoju priču i nastavio:
 
"Znači kažem im, dobićete pesme, reklame, ako uspemo da vas podignemo na hiljadu, dvije hiljade evra to je super i to vredi, a ako vidimo da za godinu dana i dalje rade za 150 evra taj ugovor ne vredi ništa. Kažemo im da idu pevaju i rade kao što su i do sada, ali imaju ugovor na devet godina sa nama i uvek mogu da dođu kod nas kada nešto snime, jer smo mi njihova kuća, pa možda se desi nešto za tri, četiri godine", rekao je Popović.
 
On se prisjetio i početaka jednog od pobjednika Mirze Selimovića.
 
"Sećam se Mirze Selimovića koji je bio pobednik. On je dobio jednu, dvije pesme, ali ništa se značajno nije desilo. Došao je i rekao: „Direktore, šta da radim ja i dalje pjevam za 400, 500 eura“. Ja sam mu rekao: „Ti sam sebi radi tezge. Ako mi budemo imali neki nastup za tebe, mi ćemo ti to zakazati. I bez obzira što imaš ugovor sve su pare tvoje“. Mirza je kasnije napravio veliki uspeh i sada ima odličnu cenu", rekao je Popović i otkrio kolika je zarada „Granda“, a kolika pjevača od nastupa.
 
"Samo da kažem da u ugovoru stoji 70 posto njima, 30 posto „Grandu“, ali to je za one pevače kojima stvarno možemo da podignemo cijenu i mogu da pevaju za ozbiljne pare", rekao je Saša, prenosi Avaz.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )