Foto: Oleksiy Rezin/shutterstock

Sve što vam treba je 15 minuta vremena i kremasta torta biće spremna za goste, a i domaći će biti oduševljeni.

Sastojci:
    1 pakovanje piškota
    malo mlijeka
    2 slatke pavlake
    200 g šećera
    2 kesice šlaga
    600 g jagoda

Priprema:
Pripremite pleh ili tacnu na kojoj ćete ređati sve što je receptom predviđeno. Poređajte jedan red piškota, pa prelijte sa malo mlijeka. U posudu sipajte kiselu pavlaku i 200 g šećera, pa izmiješajte tako da se šećer skroz istopi.
 
U drugu posudu umutite šlag. Jagode dobro operite i očistite od peteljki. Ako su mnogo krupne isjecite na pola ili na četvrtinu.
 
Ređajte: piškote, fil sa pavlakom, jagode, šlag, piškote, fil sa pavlakom, jagode i završite šlagom.
 
Cijeli postupak pripreme ne bi trebao da traje duže od 15 minuta, ali je potrebno da tortu ostavite nekoliko sati da stoji u frižideru kako bi piškote popustile i kako bi se sve lijepo sjedinilo.
 
Uživajte u fantastičnom ukusu koji vam ova brza poslastica nudi.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )