Foto: Bn tv

Dugogodišnja urednica BN TV Suzana Rađen Todorić preminula je danas u 13 časova i 45 minuta, nakon kraće bolesti, u bolnici u Bijeljini.

Suzana Rađen Todorić rođena je 16. decembra 1962. godine u Sarajevu, ali je veći dio života provela u Jajcu.
 
Završila je Fakultet političkih nauka u Sarajevu, a prve novinarske korake napravila je u "Radio Jajcu", a ratni vihor ju je doveo u Banjaluku gdje je radila u RTRS-u sve do 1997. godine.
 
"Vrhunac u novinarskoj karijeri napravila je u BN televiziji, gdje je bila urednik Informativnog programa, a uređivala je i vodila više emisija među kojima je i kultni 'Puls' i politički magazin 'Crno na bijelo' ", objavila je RTV BN.
 
Bila je dopisnik mnogih regionalnih medija i dobitnik je brojnih priznanja i odlikovanja.
 
"Suzana Rađen Todorić je bila i jedan od boljih poznavalaca političkih prilika ne samo u Republici Srpskoj, nego i u regionu, a u svojim emisijama ugostila je brojne ličnosti iz javnog političkog života. Najveća priznanja i zadovoljstvo u životu osim njene Mije bili su obični ljudi, koji su je prepoznavali svuda gdje se pojvljivala. To joj je, kako je znala da kaže, satisfakcija da radi još bolje i da zastupa interese malih običnih ljudi, koji su joj vjerovali. Suzana Rađen Todorić je otišla a iza sebe je ostavila majku, muža i kćerku, ali i prazninu u srcima svih onih koji su je poznavali", navodi se u tekstu na sajtu BN-a.
 
Datum i vrijeme sahrane biće naknadno saopšteni.

Redakcija Cafe.ba upućuje iskreno saučešće Suzaninoj porodici i kolegama RTV BN.
 
 
 
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )