Foto: STARSPORT

Navijačima Partizana ostat će zauvijek u srcu pošto je bio član generacije koja je 1986. i 1987. godine bila prvak Jugoslavije

U Beogradu je u, 60. godini života, preminuo legendarni igrač Partizana, Nebojša Uške Vučićević.
 
Vučićević je imao 59 godina, a tokom bogate igračke karijere ostavio je dubok trag u Partizanu za koji je igrao od 1984. do 1989. godine, a nakon igračke karijere bio je i trener mnogih klubova u Srbiji i regionu.
 
Tužnu vijest potvrdio je i Partizan.
 
- Sa velikom tugom vas obavještavamo da je iznenada preminuo Nebojša Vučićević Uške. Uške je kao igrač nastupao za FK Partizan u periodu od 1984. do 1989, a nedavno se vratio u svoj Partizan kao član Komisije za veterane i skaut kluba. FK Partizan ovim putem upućuje iskreno saučešće porodici. O mjestu i vremenu sahrane javnost će biti blagovremeno obaviještena, poručili su iz srbijanskog kluba.

Osim beogradskih crnobijelih, bio je član i OFK Beograda, Meca, Salamanke, dok je nastupao i u Južnoj Koreji, Kipru, BiH i Sloveniji, ali i u SAD-u gdje je na kraju karijere igrao futsal.
 
Navijačima Partizana ostat će zauvijek u srcu pošto je bio član generacije koja je 1986. i 1987. godine bila prvak Jugoslavije.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )