Foto: Screenshot

Najmanje 7 osoba je ubijeno nakon pucnjave u gradu Buffalu u američkoj saveznoj državi New York, javljaju američki mediji. Pucnjava se dogodila u supermarketu. Lokalna policija javlja kako je napadač uhapšen te da se trenutno nalazi u pritvoru. Vlasti još nisu potvrdile detalje ovog događaja. Izvori iz policije navode kako je napadač ušao u trgovinu s puškom te je nosio vojničku opremu i pancirku. Policija je zatvorila ulice oko supermarketa. Naoružani napadač u vojnoj odeći i pancirima otvorio je vatru iz puške u supermarketu u Bafalu u Njujorku, ubivši najmanje 10 ljudi pre nego što je priveden u subotu popodne, rekli su zvaničnici za sprovođenje zakona za Asošiejted pres.

Napadač je sve prenosio na platformi za streamanje

Napadač je navodno sve prenosio na Twitchu, društvenoj mreži za streamanje video sadržaja. Priložena snimka prikazuje trenutke prije samog napada te, jasno, ne prikazuje ubojstva. Ipak, upozoravamo da bi nekim čitateljima snimka mogla biti uznemirujuća.

Policija potvrdila da je napadač uhapšen

Iako su prvobitne informacije bile kontradiktorne te se nije znalo je li napadač ubijen ili uhapšen, policija je potvrdila da se trentuno nalazi u pritvoru
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )