Foto: Srpskainfo

Muškaracu G.S, koji je prekjuče uhapšen zbog sumnje da je svirepo pretukao svoju nevenčanu suprugu A.L. na Paliluli u Beogradu, po nalogu Prvog osnovnog tužilaštva u Beogradu određen je prtivor.

Kako saznajemo, G.S. je na saslušanju rekao da je nevjenčanu suprugu udario više puta otvorenom šakom u predjelu glave, ali je tvrdio da je sama sebi nanijela teške tjelesne povrede!

Nesrećna žena je, inače, toliko brutalno pretučena da joj je napukla lobanja i nalazi se u teškom stanju u bolnici, prenosi Blic.

– Nakon saslušanja osumnjičenog, Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu je predložilo sudiji za prethodni postupak prvog osnovnog suda u beogradu da prema osumnjičenom G.S. odredi pritvor zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da bi osumnjičeni boravkom na slobodi ometao tok krivičnog postupka uticanjem na svedoka – oštećenu, kao i zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da bi u kratkom vremenskom periodu mogao da ponovi krivično djelo – saopštili su iz OJT.

Kako Blic saznaje, u daljem toku postupka tužilaštvo će ispitati brutalno pretučenu ženu, naložiti njeno medicinsko i psihijatrijsko veštačenje, kao i psihijatrijsko vještačenje osumnjičenog.

Podsjetimo, brutalno nasilje dogodilo se 9. decembra oko 2.30 ujutru. Policija je ubrzo došla na lice mjesta, G.S. privela, a nesrećna žena hitno je prevezena u bolnicu.


 


Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )