Foto: Telegram

Novinar Kevin Rotrok video je na Telegramu snimak Marije Zaharove, portparolke Ministarstva spoljnih poslova Rusije, na kojem ona, ni manje ni više, jede jagode. On je taj video podijelio na Tviteru i, kao što se očekivalo, dobio je mnogo reakcija.

"Potparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova je ranije danas podijelila ovaj video na Telegramu iz svoje bašte. 'Moja žetva', napisala je ona. Da su samo zaplijene usjeva u Rusiji 2022. bile ograničene na ove jagode", napisao je Kevin ispod snimka.

Video Zaharove je u jednom danu na Tviteru pregledan 250.000 puta.
 
"Šta predstavljaju te jagode?", "Ovo je drsko i arogantno", "Da li je ovo za njen OnlyFans?", "Ona promoviše svoj posao sa strane", "Ko je ukrao te jagode?", "Ovo je veoma sramotno" , "Da li pokušava da izgleda seksi? Nije uspjelo","Ovo je uznemirujuće", "Da li je ovo audicija za posao u PornHubu?", "Drago mi je da je napravila ovaj video, a ne Lavrov", su samo nekoliko od stotina komentara.

Ono što je autorima članaka u medijima i učesnicima na Twiteru promaklo je simbolika "jagode"! Najveći proizvođači jagoda u Ukrajini se nalaze na teritorijama koje su već dva mjeseca pod ruskom kontrolom!




 
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )