Foto: srpskainfo.com

Selektor Srbije Dragan Stojković iam problem pred meč sa Brazilom. Naime, smanjenim intenzitetom trenira Filip Kostić.

Stojković je upitan za sastav Brazila, pošto Tite to nije htio da uradi “ni za živu glavu” kao i kakvu Srbiju očekuje
 
– Nijedan trener na svijetu neće reći u kom sastavu će igrati. To je tako. Što se tiče njihovog sastava 99 odsto znam ko će igrati. Što se tiče mog tima, jedino je Kostić pod znakom pitanja. Dobro smo radili, dobro smo se prilagodil – poručio je Piksi i dodao:
 
– Očekujem dobru Srbiju ltat. Brazil je veoma srećan što ima četiri napadača, a odbrana? Brazil je sjajan tim, a za mene je ovo zlatna generacija, a mi očekujemo veoma tešku utakmicu. Međutim, kao tim moramo imati svoj stil fudbala. Moramo da pokažemo tehničko-taktičke karakteristike. Meč počinje sa 0:0, Brazil ima šanse, ali ima i Srbija. Ne plašimo se nikoga, pa ni Brazila. Nema potrebe za tim – odgovorio je Piksi.
 
I Dušan Tadić je dobio pitanje šta to očekuje od sutrašnjeg meča.

– Mi želimo da učinimo Srbiju ponosnom, mi smo koncentrisani na naš tim. Prije svega zato što samo tako možemo da napravimo veliki rezultat. Sigurno da ima motiva protiv Brazila. Osvojili su mnogo puta Mundijal, ali mnogo lijepih stvari nam se desilo, da uživamo, a rezultat će doći sam po sebi.
 
Brazil je snimao trening Srbije dronom? Ovo je odgovor Piksija:
 
– Oni su fudbalska velesila. Nismo u tom rangu, ne vjerujem da su slali dron. Vole novinari malo da izmišljaju. To je više neka dezinformacija, a i da su slali dron ne znam šta bi vidli. Ništa posebno.
 
Dobio je Piksi veliku podršku porodice.
 
– Porodica je velika motivacija i tjera te da ideš naprijed. Moji su stigli u Dohu, ja imam četiri unuke, ali Indijarouz mi je otpevala pesmu i presrećan zbog toga i potrudiću se da je ne razočaram. Velika je stvar što sam moju Srbiju doveo u Katar. Biti među 32 najbolje reprezentacije je čast. Ali nije bitan samo Brazil, nego i Kamerun i Švajcarska. Brazil je važan, ali ne mora ni da znači da je tako. Što je ona važnija od Kameruna? To je turnir, nisu kvalifikacije. Da nas zdravlje posluži, nema problema. Ostvarićemo svoj cilj zbog kojeg smo ovde. Zamislite jednu Italiju sjedi kući i gleda. Ej, Italija. Ali to je život.

– Rekao je selektor, a na isto pitanje je odgovorio i Tadić:
 
– To je najbitnija stvar na svetu. Daje nam dodatnu motivaciju.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )