Foto: Screenshot-nova.tv

Ana Brnabić, koja je 2010. uhvaćena u nedozvoljenom glisiranju, dakle bliže od 300 metara obali, što je zakonom zabranjenom, branila se pred kamerama

Krenuli smo čamcem uobičajeno na ovu plažu, gdje nema puno kupača. Kad smo krenuli tamo prema mulu, malo sam brže krenula. 

Branila se tako srbijanska premijerka Ana Brnabić, koja je 2010. uhvaćena u nedozvoljenom glisiranju, dakle bliže od 300 metara obali, što je zakonom zabranjenom, piše Morski.hr. Inače, ovih dana čelni ljudi Srbije imaju problem s ljudima iz Srbije koji ljetuju u Hrvatskoj.

 
Tako je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio da neće na hrvatsko more dok god je živ, a srbijanska premijerka Ana Brnabić nedavno je izjavila da nije svratila u svoju kuću na Krku, još od 2016. od kad je izabrana u vladu najprije kao ministrica za državnu i lokalnu upravu, pa onda i premijerka.  Brnabić je rekla kako “u ovom trenutku osjeća” kako za nju, kao predsjednicu vlade, nije dobro da ljetuje u Hrvatskoj.
 
-Dio moje porodice je svakako išao i ljetovao tamo. To je moj osobni, privatni osjećaj i mislim da to ne moram objašnjavati - poručila je Brnabić. Inače, Vladimir Đukanović iz vladajuće Srpske napredne stranke kazao je da mu se stranački kolege ne trebaju javljati ako ljetuju u Hrvatskoj.
 
- Svatko tko je član SNS-a, a plaća turističke aranžmane, vezove i tome slično u Hrvatskoj, nema potrebe da mi se javlja, niti sa mnom da se pozdravlja. Dakle, podvlačim, tko uplati tamo ljetovanje, ima vez za čamac, jahtu… Nema razloga takav sa mnom razgovarati. Nemam s njime što pričati - rekao je Đukanović.

Inače, Brnabić je naslijedila kuću u Staroj Baškoj na Krku gdje je prije stupanja na dužnost u Vladi uvijek ljetovala. Njezin djed po ocu, Anton Brnabić, Hrvat je po nacionalnosti rođen u Staroj Baškoj, te služio kao vojno lice . Borio se s jugoslavenskim partizanima tokom Drugog svjetskog rata, a nakon rata bio je potpukovnik u vojsci.


 
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )