Foto: screenshot

Mađarski voditelj je tokom prijateljske partije bilijara napravio štetu koja se mjeri hiljadama evra: Razbio je veoma vrijednu vazu u komade.

Peter Hajdu, poznati mađarski TV voditelj je na svojoj društvenoj mreži podijelio VIDEO koji počinje komično, ali se završava tragično.

Na snimku se vidi kako igra bilijar sa jednom od najpopularnijih svjetskih macho zvijezda, Micheleom Morroneom, ali igra koja počinje zabavno i sa smijehom, završava loše.

U videu se vidi razbijena vaza koja je vrijedna 2 miliona forinti ili nešto više od 5000 eura, što je bio rezultat loše odigranog poteza voditelja. Zaprepaštenog lica pokazao je komadiće vaze poznatom glumcu koji je inače poznat kao miljenik ženske publike. Stiče se utisak da poznatog glumca nije pogodio ovaj incident, te se uz smiješne zvučne efekte nasmijao iz srca...

Morrone je trenutno izuzetno uspješna filmska zvijezda, a naročito je poznat i omiljen među damama. Svijet ga je upoznao kao protagonista filma 365 dana, u kojem glumi šefa mafije koji kidnapuje ženu i drži je u zatočeništvu 365 dana: vrijeme koje joj daje da se zaljubi baš u njega. Glumac trenutno snima naučno-fantastični film pod nazivom Subservience s holivudskom glumicom Megan Fox. 

Ali kako se mađarski  voditelj našao za bilijarskim stolom? Prije dvije sedmice, jedan mađarski tabloid objavio je da se Morrone pojavio u Budimpešti, pa je moguće da su se tada on i voditelj upoznali. 

No, ko je platio milionsku odštetu? Ostalo je dosta neodgovorenih pitanja...
 
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )