Foto: Twitter

Bez sumnje Vladimir Putin je trenutno najomrženiji čovek u zapadnom svijetu zbog invazije Rusije na Ukrajinu.

Vladimir Putin je naglo dobio veliki broj neprijatelja širom "zapadnog svijeta". Pored toga obnovljeno je i interesovanje za njegovim privatnim životom koji je prepun misterija.

Putinov ljubavni život je prava slagalica. Do sada je poznato da je bio oženjen sa Ludmilom Škrebnjovom od 1983. do 2014. godine s kojom se razveo. Imaju dvoje dece, Mariju i Katju, ali o njima se zna malo toga.
 
Ludmila je bila jedina Putinova žena na papiru, dok je imao i ljubavnvice. Tako je 2003. godine dobio treće dete posle vanbračne veze. Spominje se da je Putin (69) u vezi sa Alinom Kabaevom (38), bivšom gimnastičarkom koja je osvojila zlato na Olimpijskih igrama u Atini 2004.

 
Rusija je totalno medijski ograničena te svaka glasina o Putinu koja izađe u javnost se automatski cenzuriše. Tako je 2008. godine moskovski list "Moskovsky Korrespondent" objavio da se Putin razveo i da je spreman da se oženi sa Kabaeovm. Odmah nakon toga Kremlj je negiro tu informaciju, a list je ugašen nekoliko sedmica kasnije što najbolje pokazuje kakav sistem vlada u Rusiji.



Sada su se ponovo obnovile glasine o vezi Putina i Kabaeve. "New York Times" piše da 69-godišnjak sakrio svoju ljubavnicu u privatnu kuću sa velikim osiguranjem u Švajcarskoj. Amerikanci pišu da ovaj par ima četvero djece. U Luganu su rođeni sedmogodišnji blizanci u februaru 2015. godine. Imaju još dva sina koji takođe posjeduju švajcarske pasoše. Nezvanične informacije govore da su se njih dvoje vjenčali u pravoslavnoj crkvi, prenosi dalje "Sportsport.ba".

 
Putin ne podnosi pitanja o svom životu i javnosti nastoji da predstavi kako živi potpuno normalno te da kao "otac nacije" nema vremena za sitnice zbog čega je i okačio željenu zavjesu oko svog privatnog života.
 
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )