Foto: Kurir

Političarku Sandu Rašković Ivić navodno je probudila jutros rano policija odmah nakon izlaska na teren gde je na pločniku zatekla tijelo njenog sina Jovana u lokvi krvi.

Podsetimo, Jovan Ivić se jutros ubio skokom sa petog sprata zgrade u kojoj je živjeo. Informaciju da joj se stradao sin, Sanda Rašković Ivić navodno je saznala od policije.

 "Sanda je spavala i u pidžami je unezvjerena otvorila vrata policijskoj patroli ni ne sluteći šta je uradio njen sin Jovan. Policajci su je pitali za njega, a ona je začuđeno krenula ka njegovoj sobi i zatekla prizor posle kog je zanemjela od šoka. Njen najmlađi sin nije bio u sobi, a o kvaku prozora je bio vezan prekinuti usb kabal i prozor širom otvoren" - otkriva izvor Republike blizak policiji.

 Više javno tužilaštvo u Beogradu, zajedno sa pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova sprovodi postupak povodom smrti Jovana I. koji je jutros pronađen mrtav u Ulici 27. mart ispred zgrade u kojoj je stanovao.

- Prema prvim informacijama radi se o samoubistvu - kaže Viši javni tužilac Nenad Stefanović, prenosi Blic pisanje Tanjuga.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )