Foto: FSR

Stadion "Lav Jašin" je u potpunosti rasprodat, potvrđeno je ruskim medijima iz tamošnjeg saveza


Fudbalska utakmica Srbije i Rusije u Moskvi izazvala je veliko interesovanje, a domaćini su u četvrtak potvrdili da su sve karte za taj meč - rasprodate.
 
Kako je potvrdio Fudbalski savez Rusije, karata za ulazak na stadion "Lav Jašin" više nema i u četvrtak od 18.00 časova, "orlove" će dočekati pun stadion.

Biće to prvi duel ruskog državnog tima sa jednom evropskom selekcijom, još od novembra 2021. godine.
 
"Saznali smo za ponudu Rusa o odigravanju meča odmah nakon žrijeba za Evropsko prvenstvo u Hamburgu. Nismo imali ni najmanje dileme da li da prihvatimo ponudu. Ova utakmica biće dobra priprema za EP u Njemačkoj. Želimo da odigramo najbolje što možemo", rekao je selektor Dragan Stojković Piksi na konferenciji za medije u Moskvi.
 
Piksi je potom prokomentarisao i stil igre Rusije.
 
"Selektor Valerij Karpin forsira moderan stil fudbala u sistemu 4-3-3. Pretpostavljam da neće mijenjati ništa. Očekuje nas teška utakmica i trudićemo se da se pripremimo najbolje što možemo. Trudićemo se da isprobamo neke naše varijante. Rusiju smatram izuzetno kvalitetnom ekipom. Timski su odlični, a imaju i neke zaista izvanredne individualce. To će biti jedan jedan dobar i pravi test, bez obzira što se radi o prijateljskom meču", rekao je selektor Srbije.

Stadion Dinama iz Moskve je kapaciteta 25.716 mijesta i on će biti dupke pun za prvi meč Rusije protiv neke evropske selekcije poslije dvije i po godine. Već mjesecima se u Rusiji ovaj okršaj najavljuje s velikim iščekivanjem, pa nije ni iznenađenje da je tamošnja publika razgrabila sve ulaznice.
 
Posljednji put je Rusija protiv neke evropske selekcije igrala u novembru 2021. godine, a početkom 2022. reprezentacija Rusije suspendovana je od strane FIFA i UEFA zbog ratnih dešavanja u Ukrajini.
 
Srbija u Moskvi igra prvi od dva prijateljska meča ovog mjeseca, pošto će 25. marta gostovati Kipru u Larnaki.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )