Foto: Twitter Fifa

Fudbaleri Srbije nisu uspjeli da u 3. kolu Svjetskog prvenstva večeras protiv Švajcarske izbore prolaz u osminu finala Mundijala pošto su večeras poraženi sa 2:3.


Ispostavilo se da Srbiji ni pobjeda ne bi pomogla jer je Kamerun sa 1:0 porazio Brazil. U nokaut fazu idu Brazil i Švajcarska.
 
Povela je Švajcarska u 20. minutu preko Šaćirija ali šest minuta kasnije sjevnula je kontra Srbije koju je u gol glavom pretvorio Mitrović.
 
Devet minuta kasnije navijače „orlova“ je obradovao Vlahović ali Srbija nije uzspjela da do odmora sačuva prednost jer je u 43. minutu vratio rezultat u egal 2:2.
 
Samo što je je počelo drugo poluvrijeme novi šok za Srbiju jer je Frojler opet doveo Švajcarsku u vođstvo, 3:2. Ovo je dodatno uzdrmalo ekipu Dragana Stojkovića Piksija ali kao i protiv Kameruna opet su izgubili snagu.
 
Ovim utakmicama završena je grupna faza Mundijala a nokaut faza kreće već sutra.

Dušan Tadić:

"Pa jeste sigurno da kada u tri utakmice primiš osam golova da je to mnogo za prolazak. Naravno, to nije krivica samo odbrane nego i napada i veznog reda, ako oni igraju dobro lakše je i nama i obrnutno ako mi vršimo presing njima je lakše. Teško je sada pričati, veliko je razočarenje hteli smo da prođemo ali nismo uspeli"
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )