Foto: srpskainfo.com

Jučerašnju pucnjavu na Banovom brdu u Ulici kraljice Katarine, prilikom čega je ranjen Nemanja P. (24), zabilježile su nadzorne kamere susjednih kuća, na osnovu čega će policija moći da rekonstruiše šta se tačno dogodilo.

Vatreni obračun dogodio se nešto oko 8.00 časova u mirnoj, zavučenoj ulici na Banovom brdu. Prema saznanjima, nepoznti mladići u bijelom automobilu najverovatnije marke “pežo” čekali su Nemanju P, koji je tog jutra krenuo da baci smeće.

Nedaleko od njegove kapije, vidjevši da je Nemanja izašao iz dvorišta, otvorili su vatru. Kada ih je primjetio, pokušao je da pobjegne, ali su ga napadači ranili sa tri hica zbog čega je odmah prevezen u Urgentni centar.

U razgovoru sa komšijama, reporteri Blica su saznali da je nemili događaj snimila sigurnosna kamera kuće koja se nalazi odmah preko puta Nemanjine, a komšije su nam rekle da su policajci jutros obilazili susjede i uzimali snimke, koji mogu biti ključni u rješavanju ovog slučaja.


Taj snimak posebno će biti značajan jer kako Blic saznaje, Nemanja P. ne želi da sarađuje sa policijom i otkrije ko je na njega pucao.


Prema nezvaničnim informacijama, mladić je od ranije poznat policiji po nasilju, ali i pored toga, komšije su ga opisale kao finog momka, sa kojim nikada nije bilo problema.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )