Foto: srpska info/UPRAVA CARINE

Kada su carinici i policajci na prelazu Bački Brijeg skinuli ceradu sa jednog kamiona, pored prazne buradi, u tovaru su zatekli i 25 migranata.

Ovakve neobične situacije sa migrantima skrivenim u kamionskim tovarima postale su svakodnevica carinskih i policijaca. Međutim, velike grupe migranata u istom tovaru se ipak ne sreću često.
 
Ovoga puta, čak 25 “slijepih putnika” stajalo je mirno pored prazne buradi kojom je bio natovaren kamion beogradske registracije.
 
Kako navode iz Uprave carine prekršaj je otkriven kada je, bez obzira na nepovrijeđena carinska obilježja, detaljno pregledan kamion, koji se uputio u Njemačku.Carinici i policajci su ostali zatečeni kada je iz kamionske prikolice izašlo čak 25 mlađih muškaraca bez bilo kakve dokumentacije, očigledno vođeni idejom da na taj način stignu do Frankfurta, što je bilo i krajnje odredište pomenutog kamiona.
 
Pored migranata u tovaru, carinici i policajci su pregledom kamionske kabine, u krevetu vozača pronašli i manju količinu bijelog praha, za koji se pretpostavlja da je reč o drogi.Obojicu vozača, srpske državljane, od kojih jedan ima 32, a drugi 26 godina, je zajedno sa otkrivenim migrantima i narkoticima, preuzela policija, PRENOSI Blic.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )