Foto: GS

Norveška princeza Marta Luiz uskoro će na prekrasnom fjordu u svojoj rodnoj zemlji stati pred oltar i izreći sudbonosno "da" svom zaručniku, šamanu Dureku Veretu.

Iako na prvu nisu bili uz nju, na vjenčanju će prisustvovati i cijela norveška kraljevska obitelj.

- Uzbuđeni smo što se Durek Veret pridružio obitelji i veselimo se proslavi velikog dana s njima. Želimo Marti i Dureku sve najbolje, rekli su norveški kralj i kraljica u izjavi.

U pozivnicama je navedeno i kako fotografisanje svadbe neće biti dopušteno, ali i kako će na vjenčanju mladence i goste zabavljati popularna grupa Blek Ajd Pis. Takođe, šuška se da bi zbog njihovog vjenčanja u Norvešku mogao doći i muzičar Stivi Vonder.

Inače, 52-godišnja princeza Marta je 2022. godine zbog veze sa šamanom odlučila napustiti svoje mjesto radne članice kraljevske obitelji, ponajviše zbog nesuglasica njene obitelji s kontroverznim stavovima njenog budućeg supruga.

On sebe deklariše kao biseksualnu osobu, a mišljenja je da djeca dobijaju rak ako su nesretna i nezadovoljna.

Takođe, holivudski guru, koji sebe opisuje kao "šamana 6. generacije" - tvrdi da je uskrsnuo iz mrtvih i da je predvidio napade 11. septembra u Sjedinjenim Državama dvije godine prije nego što su se dogodili.
 

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )