Foto: pixabay

Samsung danas održava svoju godišnju prezentaciju, pod nazivom Galaksi Anpekt, a glasine sugerišu da ćemo ove godine vidjeti nove Galaksi preklopne i fleksibilne telefone, kao i neke druge uređaje.

Znamo da ćemo vidjeti četvrtu generaciju Galaksi Z Fold i Galaksi Z Flip telefona, jer ih je Samsung već nagovijestio preko promotivnog materijala i najavnog trejlera za današnji događaj.
 
O novim preklopnim telefonima su se već pojavljivale informacije u prethodnom periodu, a poznati dojavljivač Ajs Junivers je takođe “potvrdio” specifikacije novih telefona.

Tako bi Galaksi Z Fold 4 trebalo da ima 7,6-inčni unutrašnji ekran u rasklopljenom formatu, dok će se spolja naći displej od 6,2 inča. Na polju kamera se očekuje 50MP glavni senzor, 12MP ultraširoka kamera i 10MP telefoto senzor na poleđini. S unutrašnje strane će se naći 4MP selfi kamera.
 
Ostale specifikacije bi trebalo da čine Snepdragon 8+ Gen 1 čipset, 12GB RAM-a, 256/512GB skladišnog prostora, Android 12 uz OneUI 4.1.1 i 4400mAh baterija sa podrškom za 25W brzo punjenje.
 
Ostaje da se vidi na kojim poljima će Samsung načiniti unapređenja u odnosu na prethodnu generaciju.
 
Kada je u pitanju Galaksi Z Flip 4, dojavljivač Eveliks je objavio naizgled oficijelne rendere telefona koji ukazuju na model sličan prošlogodišnjem. Sugeriše se da će Z Flip 4 imati manji nabor na mestu gde se savija unutrašnji ekran.
 
Očekuju se veće dimenzije kod displeja za obavještenja u poređenju sa prošlogodišnjim modelom koji je imao 1,9-inčni ekran. Ostala poboljšanja bi mogla uključivati veću bateriju kapaciteta 3700mAh, kao i brži procesor – Snapdragon 8 Plus Gen 1.
 
Kada su u pitanju ostali uređaji, koje bismo mogli vidjeti tokom današnjeg događaja, moguće je predstavljanje Galaksi Voč 5 pametnog sata, Galaksi Bads Pro 2 slušalica i možda nekoliko iznenađenja u vidu SmartHoum uređaja i Samsungovog pametnog zvučnika, piše b92.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )