Foto: ATV/FACEBOOK/SCREENSHOT

Ne možete vi toliko puta poništiti izbore, koliko puta mi možemo pobijediti, izjavila je ovo Sanja Vulić, nositeljica liste SNSD za Skupštinu grada Doboja.

SNSD je jedna velika snaga i velika ljubav, neka dovedu milijardu milijarde posmatrača, ne mogu nam ništa, rekla je Vulićeva za ATV.

Ona je dodala da će SNSD imati apsolutnu većinu u Skupštini grada Doboja, a da je jedina promjena u odnosu na izbore u novembru, to što je PDP osvojio jedna odbornički mandat.

– Ponavljanje izbora je građane koštalo 600.000 KM, zar toliki troškovi i toliko maltretiranje za jedna mandat PDP-a. Trebali su nam iz CIK-a reći da je to cilj, mi bismo namolili građane da glasaju za njih da ne prolazimo svu ovu torturu – rekla je Vulićeva.

One je potvrdila da je podnijela krivične prijave protiv pojedinih članova CIK-a.

– Vulićeva se zahvalila građanima Doboja na ukazanom povjerenju i dodala da u SNSD nije bitno koliko je ko dobio ličnih glasova i da je ona srećna što je dio pobjedničkog tima.

– Mi smo uvijek pozivali građane da glasaju za SNSD. Nama nisu bitni pojedinci i to ne mogu shvatiti oni koji su nas blatili, olajavali i psihički maltretirali – ovih dana istakla je Sanja Vulić za ATV.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )