Foto: Pixabay

Kako se Saturn kreće direktno, to može biti dobra vijest na mnogim frontovima, a četiri horoskopska znaka će vidjeti velika poboljšanja do kraja mjeseca.

Svi imamo vremena u životu koja su teža od drugih, a kada se to dogodi, često imamo posla sa tranzitom Saturna. Saturn će uticati na sve nas tokom života. Pozitivni Saturnovi tranziti donose stabilnost, uspjeh i postignuće, jer Saturn stvara našu strukturu u životu. 

"Tvrdi" tranziti Saturna često donose izazove, razočaranja, kašnjenja i završetke. Dok je retrogradan, Saturn usporava normalnu stopu aktivnosti tako da se mogu razviti i organizovati bolje metode.
 
Tokom retrogradnog Saturna, možemo precizno odrediti one dijelove našeg života kojima se čini da nemaju stabilnost i da ih podupremo. Retrogradni Saturn može predstavljati proveru stvarnosti u mnogim oblastima naših života u zavisnosti od toga kroz koji dio vaše karte se trenutno kreće. Sada u ovom periodu, kako piše sajt Your tango, postoje četiri horoskopska znaka čiji će se životi poboljšati sada kada je Saturn direktan.

Saturn je sada u svojoj "direktnoj stanici", što u osnovi znači da se "budi" iz svoje duge retrogradnosti.
 
Veoma je moćan u ovom trenutku i desiće se mnoge promjene, a u ovoj fazi biće do 27. novembra.
 
Ribe

Saturn prolazi kroz ovaj znak jednom u 30 godina i ostaće u Ribama do sredine februara 2026. godine. Kako objašnjavaju astrolozi izazovi za ovaj znak konačno se bliže kraju i pripadnicima ovog znaka konačno će postati lako da ostvare svoje ciljeve. Saturn u Ribama će uticati na ovaj znak više od bilo kog drugog.
 
Djevica

Ljubavni život će se značajno poboljšati za ovaj znak. Možda ste se do sada osećali više usamljeno, ali konačno ćete moći da ostvarite duboke veze.
 
Blizanci

Za ovaj znak trenutna pozicija Saturna donosi uspjeh na planu posla i karijere. Uslijediće napredak, uanpređenje na poslu ili finasijska korist.
 
Strijelac

U prethodnom periodu bilo je naporno i teško za pripadnike ovog znaka. Život će konačno postati uzbudljiviji nakon što je nedavno bio spor ili je stagnirao.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )