Foto: Screenshot/YouTube

Senidah, najaktuelnija muzička zvijezda na našim prostorima, danas je objavila svoj drugi studijski album pod nazivom "Za tebe".

Otkad se pojavila na sceni, ona je promijenila pravila igre. Senidah je “rijetka zvjerka” kojoj je pošlo za rukom da za samo četiri godine pokori region i publici ponudi vanremenske hitove kroz saradnje s najboljim autorima i izvođačima, a njen novi album prikazuje svestranost poznate umjetnice čiji talenat i moć transformacije, čini se, nemaju granice, piše nova.rs.
 
Album “Za tebe” naziv je drugog studijskog albuma, na kome se našlo čak petnaest pjesama. “Behute”, “Dva prsta” i “Jadnaja” već smo imali priliku da čujemo, a dvanaest novih pjesama vode nas kroz sve muzičke žanrove od drila i trepa, preko “drum n base” zvuka do velikih pop balada.
 
Na ovaj način, Senidah još jednom pokazuje svoju svježinu i da je ona ta koja prevazilazi okvire žanra, stavljajući, kako sama kaže “dobru pjesmu u prvi plan”.
 
“Želim da vam se nađe svaka pjesma za neku priliku, da vam pjevam i kada vam treba oslonac i kada vam treba ‘party friend'” rekla je Senidah.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )