Foto: Novosti

Srbin Saša S. (51), porijeklom iz Niša, ubijen je u ponedjeljak ispred jednog tržnog centra u gradu Samborondonu u Ekvadoru.

On je usmrćen dok je sjedeo u kafiću, a sigurnosne kamere zabilježile su trenutak kada mu je ubica prišao i u njega ispalio tri hica.

Saša S. je ubijen u primorskom delu Ekvadora, dok je sjedeo sa suprugom u jednom od najpoznatijih šoping-centara u ovom dijelu zemlje "Placa Navona". Posle napada, ubica je pobjegao sa svojim pomagačem na skuteru, a mediji su objavili i fotografiju osumnjičenog za egzekuciju.



Dok tamošnja policija radi na rasvjetljavanju ovog zločina, opisanog kao "sicilijanska egzekucija", Nišlije se preispituju da li im je poznat lik i djelo ovog kontroverznog sugrađanina koji ima i državljanstvo ove južnoameričke države. Njegova posljednja zvanična adresa jeste bila u Nišu, ali u ovom gradu on nikome nije poznat, pa je pitanje kada se odselio za Južnu Ameriku.

- Za ovo ubistvo smo saznali iz medija i niko tim povodom nije kontaktirao sa nama, tako da vjerujemo da nema nikakve veze sa našim gradom - kaže izvor blizak niškoj policiji.

I stariji policijski operativci kažu da im on nije poznat i da ne znaju kakve veze ima sa gradom na Nišavi. Čime se ovaj Nišlija bavio i u dalekoj zemlji i koji je motiv ubistva, zasada nisu uspjeli da otkriju ni tamošnji mediji, a o slučaju nije upoznato ni naše Ministarstvo spoljnih poslova.

Mediji u Ekvadoru javljaju da je u kući žrtve pronađena velika količina novca, čije porijeklo nije poznato.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )