Foto: Twitter

Siniša Mihajlović ponovo se bori sa lukemijom i iz tog razloga nije mogao ni večeras vodi Bolonju, i to protiv Intera koji se bori za titulu, ali je i te kako umješao prste u šampionsku trku.

Nakon što je iz bolnice nedavno davao smijernice igračima Bolonje kako da se na najbolji način pripreme i kako da pristupe utakmici sa Milanom, liderom na tabeli Serije A, a oni potom napravili iznenađenje odigravši 0:0, večeras su uz Mihine savjete otišli korak dalje:
 
Bolonja je, iako tek 13. na tabeli, protiv drugoplasiranog Intera napravila preokret i pobjedila sa 2:1, ostavivši tako Milan na prvom mjestu, sa dva boda više od "nerazura" koji su bili ubijeđeni da će savladati Mihajlovićevu ekipu.
 
Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić je sjajnim udarcem s ruba šesnaesterca doveo Inter u vođstvo u trećem minutu, da bi Arnautović u 28. fantastičnom rekcijom najavio iznenađenje, a rezervista Sansone u 82, svega pet minuta po ulasku u igru, doneo 2:1 Bolonji posle nevjerovatne greške odbrane Intera, tačnije golmana Jonuta Radua koji je promašio loptu koju su mu vratili saigrači.
 
Bolonji taj trijumf ne znači mnogo jer je opstanak odavno obezbijeđen, a plasman na evro-scenu, takođe, odavno nedostižan, ali je ovaj neočekivani uspjeh Mihine ekipe možda riješio šampionsku trku, jer je do kraja prvenstva ostalo još samo četiri kola.
 
Navijači Intera, čiji je Mihajlović bio član od 2004. do 2006. godine, kada je i završio igračku karijeru, a čiji je pomoćni strateg bio na početku svojih trenerskih dana, poželjeli su srpskom stručnjaku opravak, posvijetivši mu i skandiranje, i transparent na kome je pisalo "Naprijed, Siniša!"

Inače, odsutnog Mihajlovića mjenjao je njegov asistent Emilio De Leo, koji je privremeno preuzeo posao prvog trenera i prije tri godine, kada je srpski stručnjak prvi put obolio od leukemije.
 
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )