Foto: mondo.ba

Državna agencija za istrage i zaštitu BiH (SIPA) podnijela je Okružnom javnom tužilaštvu u Banjaluci izvještaj protiv M.B. zbog sumnje da je počinila krivično djelo lažno predstavljanje.

Ona se sumnjiči da se tokom februara 2024. godine službenim osobama u javnim organima na području Banje Luke predstavljala kao ovlaštena službena osoba SIPA u namjeri pogodovanja u vezi sa postupcima koje vode ti javni organi.
 
"Prikupljena su i saznanja da se prijavljena ženska osoba u posljednje četiri godine na području Banjaluke za sada neutvrđenom broju osoba iz svoga bližeg i daljeg okruženja predstavljala kao ovlaštena službena osoba Agencije, kao i Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske te da navedene radnje i dalje čini", saopšteno je iz SIPA-e.
 
Iz ove agencije su pozvali sve fizičke i pravne osobe koje sumnjaju da im se prijavljena žena ili bilo koja druga osoba lažno predstavljala kao ovlaštena službena osoba SIPA-e, da to prijave Regionanoj kancelariji Banjaluka ili putem telefona 051/348-280.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )