Foto: Screenshot

Nikola Kojo, glumac i voditelj kviza "Najslabija karika" iskritikovao je takmičare koji su izbacili jedinog igrača koji je imao sve tačne odgovore.


Posljednja epizoda kviza imala je žestoku završnicu.
 
Nepravda se dogodila pri samom kraju kviza, kada su u igri ostala tri takmičara. Jedan od njih je Vladimir Krnač, poljoprivrednik iz Bačkog Petrovca, kojeg smo imali prilike da gledamo u kvizu "Slagalica", a koji je, pitanje za pitanjem, davao sve tačne odgovore.

Nasuprot njemu, Jugoslav i Miljan su davali pogrešne odgovore, ali to im nije smetalo da na kraju na tabli napišu da izbacuju najjaču kariku. Kada je video table, Nikola Kojo je, vidno razočaran, upitao takmičare "da li ih je sramota" i objasnio im da "postoji nešto što se zove viteštvo".

 
Kojo se potom obratio Vladimiru i poručio mu "da ga je sramota što mora da kaže da je on najslabija karika".
 
U snimku u okviru teksta pogledajte pomenutu situaciju, koja je izazvala i negodovanje ljudi na društvenim mrežama.
 
Njegovo savršeno znanje, međutim, neće ostati nenagrađeno, budući da su sa Prve TV, na kojoj se kviz emituje, odlučili da to znanje nagrade ispunjenjem njegove najveće želje.

EPILOG: Ispunjena želja

On je izjavio da se prijavio za ovaj kviz kako bi ispunio svoj životni san - putovanje u Egipat. Njegovi suparnici su mu stali na put tome, ali ipak je stigla reakcija iz produkcije.
 
Njegovo savršeno znanje ipak, ipak, neće ostati nenagrađeno, budući da su sa Prve TV odlučili da to znanje nagrade ispunjenjem njegove najveće želje,put u Egipat.






Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )